Waardestrategie


U wilt uw onderneming over enkele jaren verkopen. Voorafgaand aan de verkoop wilt u het liefst de waarde van uw onderneming verhogen. Potentiële kopers zullen er wellicht alles aan doen om uw onderneming zo goedkoop mogelijk te kopen. Het is daarom belangrijk dat het verkoopproces goed wordt voorbereid en dat alle aspecten van de onderneming op orde zijn. Een verkoopklare onderneming brengt immers het meeste op.

Zo staan wij u bij


Wij kunnen u begeleiden in het optimaliseren van uw onderneming zodat, als het moment daar is, u en uw onderneming klaar zijn voor de verkoop. Dit doen we aan de hand van een waardestrategie. Voor het bepalen van deze waardestrategie bieden we inzicht in de waarde van de onderneming op dit moment. Vervolgens wordt er bepaald hoe deze waarde kan worden verhoogd en begeleiden we u in het uitvoeren van deze strategie.
We hebben niet alleen oog voor de kernwaarden van uw onderneming maar kijken verder dan dat. Wat zijn kansen en bedreigingen en hoe kan uw onderneming zich verder ontwikkelen? Het resultaat van de waardestrategie is een concreet advies voor optimalisatie van uw organisatie, waardevermeerdering en begeleiding bij het uitvoeren van dit proces. Zo zorgen we er samen voor dat uw onderneming goed voorbereid is op het verkooptraject waardoor uw onderneming meer waard is.