Over ons


Jewel Business Valuation is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ondernemingswaardering. U kunt bij ons terecht voor de waardebepaling van uw bedrijf, maar ook bij juridische geschillen, fiscale kwesties en boedelscheidingen kunnen wij u bijstaan. Onze expertise ligt op het gebied van bedrijfsovernames en -opvolging. Als mede-ondernemer begrijpen we dat er met uw zaak voorzichtig omgesprongen moet worden.

Wij zijn transparant: met onze persoonlijke aanpak, heldere visie en respect voor u en uw bedrijf zorgen we voor een duidelijk eindresultaat waarin u weet waar u aan toe bent.

Vanuit passie voor de mensen achter de ondernemingen vinden wij het belangrijk om onze normen en waarden hoog in het vaandel te houden. Voor ons is het belangrijk om helder en transparant te communiceren zonder dat daarbij het respect voor u als cliënt verloren gaat. Wij zijn er om u en uw bedrijf verder te helpen, daar hoort ook een kritische en nuchtere vraag bij. Het is onze missie om u verder te brengen met uw onderneming.
Jewel Business Valuation is oorspronkelijk door Tim van Mieghem (1979) in 2013 opgericht. Tim begon in 1999 aan een werkstudietraject bij een groot accountantskantoor. In deeltijd behaalde hij hbo-bedrijfseconomie, hbo-accountancy en zijn post-hbo AA-accountantsdiploma. Na veertien jaar in de keuken van diverse bedrijven te hebben gekeken besloot Tim zijn eigen advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf te beginnen.
Tim heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en bedrijfswaardering. Tim is via Nyenrode Business Universiteit afgestudeerd als Register Valuator. Tim staat in het landelijk register van de beroepsvereniging van Register Valuators, het NiRV.

Tevens is Tim ingeschreven in het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen en hij staat als Register Adviseur Bedrijfsopvolging in het RAB-register ingeschreven.


Tim

Tamara

Sieger